Blive Forhandler

Milj_bild_bakgrund_lager

Ansøg om at blive kreditkunde hos os

Du kan nemt ansøge om at blive forhandler af vores produkter her på vores hjemmeside, vi kræver af vores forhandlere, at de produkter de køber skal videresælges og ikke være til eget brug. Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte vores kundeservice på 46 75 41 42 eller via mail info@bntscandinavia.com kan du også chatte med kundeservice!

For at vi kan behandle din ansøgning hurtigt, beder vi dig udfylde nedenstående oplysninger så fuldstændigt som muligt!. Så snart vi har gennemgået din ansøgning, vil en af ​​vores dygtige medarbejdere kontakte dig! For at blive kreditkunde hos b.n.t Scandinavia AB kræves en godkendt kreditansøgning. Ved at ansøge om at blive kunde hos os, accepterer du, at der kan foretages en kreditopgørelse. Du, der er enkeltmandsvirksomhed, vil modtage information fra vores informationspartner om, at der er anmodet om og udleveret en kreditoplysning.

Gennem applikationen accepterer du også, at vi må gemme persondata om dig, mere information om hvordan vi arbejder med GDPR og datasikkerhed kan du læse om i vores GDPR Politik.