Mere Om Os

Gruppbild-1860x750px

Til forhandlere

Vi henvender os til forhandlere i de nordiske lande, både hvis du handler med private eller virksomheder. Vores nuværende forhandlere er kontorvarehuse, stormagasiner, supermarkeder, boghandlere, netbutikker eller andre butikker, der beskæftiger sig med kontorartikler. Vi tilbyder dig et bredt sortiment med over 3.000 produkter inden for otte produktområder, der passer til dig, der henvender sig til hjemmekontorer, arbejdspladser, skoler og uddannelser samt pakketilbehør til lager- og logistikdrift.

Omkring halvdelen af ​​vores sortiment er produkter fra kendte mærker, hvor vi i de fleste tilfælde er eneforhandlere på vores hovedmarked. Vores ambition er at samarbejde med de førende brands i sit segment for at kunne tilbyde dig som forhandler et velkendt brand med en stærk anerkendelse fra dine kunder. Vi arbejder aktivt med markedsføring af vores brands både i form af butiksmaterialer og kampagner samt aktiv markedsføring til slutforbrugeren.

Vi ejer også størstedelen af ​​de mærker, som vi markedsfører på vores hovedmarked, under vores egne mærker tilbyder vi en bred vifte af basisvarer til skole, hjemmekontor eller arbejdsplads. Vi ønsker, at indkøb og logistik skal være nemt for dig! Derfor lagerfører vi næsten hele vores sortiment på vores hovedlager i Arlöv, vi tilbyder omgående leveringer og rimelige forhold for at du kan holde dit lager så optimeret som muligt.

Kontakt vores kundeservice eller udfyld en forhandleransøgning her på vores hjemmeside for at oprette en konto hos os-

Lager2-1860x750px

Til mærkeejere og producenter

Vi tilbyder brand-ejere et bredt distributionsnetværk i Norden og en langsigtet distributionspartner, der arbejder med aktiv brand management og markedsføring på alle passende salgskanaler. Vi leverer til cirka 1.500 forhandlere på det nordiske marked inden for specialhandel, kontorvarer, stormagasiner og netbutikker. Vores forhandlere er tilgængelige i både B2C og B2B.

Vores strategi er at arbejde med eksklusive distributionsaftaler af internationalt anerkendte mærker og kombinere dette til et attraktivt sortiment sammen med vores brede udvalg af vores egne mærker. Vi ser os selv som en stabil og langsigtet distributionspartner med aktiv kanalstyring og markedsføring af dit brand. Vi har en bred erfaring med brand management og markedsføring til både forhandlere og slutforbrugere. Vi tror på personlig tilstedeværelse og at forretning foregår mellem mennesker, hvorfor vi har en stor salgsorganisation med både marksælgere og indersælgere, der garanterer vores lokale tilstedeværelse på vores hovedmarked.

Fra vores lager i Arlöv når vores leverancer normalt hele vores hovedmarked inden for tre dage. Til de fleste af vores forhandlere kan vi tilbyde levering dagen efter købsordren er afgivet. Vi har et moderne forretnings- og logistiksystem, der garanterer vores forhandlere os en høj kvalitet og service af vores arbejde.

Ønsker du at b.n.t skal distribuere og markedsføre dine produkter, er du velkommen til at kontakte os!

For forbrugerne

Har du som forbruger spørgsmål til vores produkter eller mærker, så kontakt vores kundeservice, som med glæde besvarer alle dine spørgsmål. Men da vi ikke sælger produkter direkte til slutforbrugere, kan du som forbruger ikke etableres som kunde hos os, men vi hjælper dig gerne med at finde en nærliggende butik, stormagasin eller netbutik blandt vores 1.500 forhandlere i Norden.


omoss2

Vores historie

Siden 1986 har vi over 30 års erfaring med distribution og handel med kontorartikler på det nordiske marked.


1986 Konkursboet fra Börge HM Nilsson AB erhverves og omstruktureres til et salgsselskab.

1987 Virksomheden skifter navn til Nya Börge HM Nilsson AB og underskriver sine første agenturaftaler.

1988 Sikke en start, vores nabo brænder og hele vores lager er røgskadet. Jagten på nye lokaler begynder!

1989 Virksomheden skifter navn til BN Svenska AB og nye lokaler indvies.

1991 Vores elektroniksatsning begynder med produkter fra Broher og SHARP

1994 B.N.T bliver agent for Texas Instruments på det svenske marked, som er et af vores mest indflydelsesrige mærker i dag.

1997 Vores nye lokaler med på det tidspunkt hele 1000M2 lager på Företagsvägen 30 indvies.

1999 Vores første mærke BN Line, som bliver hjørnestenen i det nuværende BNT / Office, lanceres.

2003 Vi køber Tenzab i Örebro, hvilket giver startskuddet til vores produktområde Packaging & Packaging.

2004 Vores eksportsatsning begynder med vores egne medarbejdere i Danmark og Norge. Vi skifter navn til B.N.T Scandinavia AB.

2008 B.N.T bliver agent i Sverige for STABILO & Folia-mærkerne gennem opkøb.

2009 Flyt til nuværende ejendom med 5000M2 lager, hvor vi håndterer over 3.500 forsendelser om måneden.

2012 Vi begynder vores nye sortimentsstrategi med færre produktområder og mere fokuseret markedsføring.

2013 Vi udvider vores samarbejde med Texas Instruments til at gælde i hele Skandinavien, og vi bliver agent for Fellowes.

2014 B.N.T bliver distributør for Filofax og Letts produkter på det skandinaviske marked og forventes at have en omsætning på ca. SEK 120 mio.

2017 Sammen med Sem & Stenersen AS danner vi vores norske datterselskab b.n.t Scandinavia AS og fordobler vores salg i Norge.

2019 Vi starter et samarbejde med legendariske Moleskine og bliver eksklusiv distributør i Sverige og Danmark.

Fakta om os

B.N.T er privatejet, grundlagt i 1986
Hovedmarked, nordiske lande
Salg, cirka 185 millioner SEK i 2022
Antal ansatte, 30
Cirka 3.000 produkter fordelt på 8 produktområder

Vi har den højeste kreditvurdering AAA ifølge Soliditet og kreditvurdering Guld ifølge UC.
Medlem af den svenske brancheorganisation KEPA og den danske brancheorganisation KONPA.
Tilsluttet REPA, FTI & Elkretsen.